TIGERS UNITED - FC Blaugranas 9:6 (4:5)

30.10.2009 19:00

Povinné 3 body... Ale zápas nebol jednoduchý, góly sa striedali na obidvoch stranách. Súper strelil prvý gól, na ktorý sme rýchlo odpovedali a otočili na 3:1. Potom sa však stav nečakane otočil na 3:4, čo bolo prvé varovanie. Podarilo sa nám vyrovnať, avšak súper išiel do prestávky s jednogólovým vedením 5:4 v jeho prospech. Po prestávke sa scenár opäť opakoval - vyrovnali sme, a potom zas inkasovali. Nakoniec sme zápas z 5:6 otočili na 9:6 a môžme byť spokojní aspoň s 3 bodmi, keď nie s predvedeným výkonom. Nechávali sme súperovi veľa priestoru. To čo bolo jasné už pred zápasom, sa aj naplnilo - najnebezpečnejší súperov hráč s číslom 12, osemnásť ročný S. Václavík nám strelil 4 góly, aj keď som na hrisku pred zápasom na neho varoval celý tím (Skubi bol ešte v šatni (: ). Za svojím názorom, že tento súper *patrí medzi slabšie tímy v lige, si stojím aj po tomto zápase. Na šnúru 4 víťazstiev by sme mohli nadviazať aj v poslednom jesennom kole proti Fun Teamu, ktorý bude však o niečo ťažší súper.

Góly: Š. Spišiak 4, M. Majer 2, M. Petráň, I. Širka, Ľ. Syč

Nehrali: Bary, Mišo, Paťo

*oprava 1.11.

Tigers United - FC Blaugranas 9:6 (4:5)

Re::O

Woko | 01.11.2009

To som spomínal, že sme hrali jak maďari :-D. Nič nám nevychádzalo a som si vedomý toho, že sme mohli aj prehrať, ale hrá sa na góly, nie na šance a čo sme aj my zahodili, tak to by sa dalo dať ako frajer na záver aj viackrát. Ja chlapcom prajem, a dúfam že potrápia alebo porazia súperov z vyšších priečok, nech nám pomôžu dostať sa vyššie :-D.

reakcia

FC Blaugranas | 31.10.2009

a to som ešte zabudol napísať že 35 minút zo zápasu ktorý trvá 50 minút ste prehrávali ;)... takže pouvažujte o svojich "KVALITACH" vy "futbalisti"

Re:reakcia

JA | 31.10.2009

presne tak to su šampiňóny :D a nie šampióni :P nad takými si netreba hlavu lámať

reakcia!

FC Blaugranas | 31.10.2009

Ďakujem za pochvalu nášho útočníka Stančiho. Reagujem však na úplné bludy, ktoré tu padli. Po prvé keď sme takí slabučkí ako hovoríte, tak mi povedzte prečo ste mali s nami taký problém vyhrať???.... Proti prvej našej štvorke ste si ani nepípli... Tlačili sme vás skoro stále... Vyhrali ste iba vďaka nespresvedčivému výkonu druhej našej štvorky... A to nevravím o našich nepremenených šanciach... Faulovali ste našich útočníkov v prvej štvorke jedna radosť... Takže poprosil by som sa najskôr pozrieť sa na seba ;) a nie na nás... tvárite sa ako majstri sveta a popritom veľký kkt hráte :D veď cez vás prejsť :D to nebolo nič zložité ;) ... A po druhé, nesledujete naše zápasy, tak z čoho súdite, že sme najslabší v lige???... Z výsledkov???... Asi ťažko, zatiaľ všetky zápasy v jesennej časti čo sme hrali sme mohli vyhrať okrem zápasu s AS v Rume... ibaže ku koncu zápasu sme vždy poľavili v obrane, čo sa nám vypomstilo na strate náskoku.... Ale vlastne na čo to vysvetľujem najlepšiemu tímu v lige? :D ste akurát tak najštastkárnejší tím v lige by som povedal :D ZHODNOTENIE ZÁPASU - PODOTÝKAM PRAVDIVÉ ZHODNOTENIE ZÁPASU - Ak by hrala prvá štvorka FC Blaugranas celý zápas tak tím Tigers United by prehral vysokým rozdielom ;) pretože nevedeL absolútne nič. Štvrtý prehratý zápas po sebe nasvedčuje, že Tigers United je podpriemerným tímom miniligy a len so šťastím doviedol súboj s FC Blaugranas do víťazného konca....

Re:

Woko | 01.11.2009

Keby keby... V prvom rade som rád, že sú tu reakcie ľudí, na to som som diskusné fórum dal, aby bolo hodnotenie aj iných ľudí, pretože nechcem subjektívne znenie :).
Ale také pobúrené rečičky som nečakal, a tipujem, že tento príspevok napísal chlapec, čo sa chcel naťahovať pred koncom :-D.
Nikto netvrdí, že sme majstri sveta, tiež by som sa mohol ohrádzať, že keby sme hrali iba vybraní hráči, tak by to vyzeralo inak :), ale hráme pre radosť a kolektív... Ja nie som typ, čo by sa chcel hádať, takže nejdem písať urážajúce slová...
BTW: Aston Cup sme nedoriešili sa mi zdááááá, ale pre tú pár korunovú poukážku to nestojí za reč... Sme radi, že sme sa zúčastnili.

Re:Re:

JA | 01.11.2009

ešte som chcel reagovať na toho chlapca ktorý sa chcel naťahovať pred koncom :)... Nechcel som sa... Sfaulovali ste ma prvýkrát oukej nič sa nedeje... potom ma sfauloval ten hráč druhýkrat... vravím si kľud nič sa nedeje... Ibaže hneď po faule, mi dal čelom do temena... zrejme nechtiac, pretože sa mi zdá, že o tom ani sám nevedel, aspoň sa tak tváril. Ale to už bol dôvod, aby som vyskočiL... Nemyslíš?

Re:Re:

Woko | 01.11.2009

Ja som z lavičky vyletel k tomu a dostal som žltú :-D. Nevadí, ale ja som fakt videl, že Ti vypichol loptu, ak tak v súboji zotrvačnosťou do teba narazil, ale potom si mu ty oplácal čelovku. No ja som to tak videl, nemám si prečo vymýšľať, ale stalo sa, tak už to nevyriešime. Hlavne, že sme dohrali bez zranenia a bez väčších somarín.

<< 1 | 2

Pridať nový príspevok