Salve - TIGERS UNITED 7:18 (1:8)

09.10.2010 10:00

Jeden z tých menej vydarených zápasov v defenzívnej činnosti. Zápas bol síce v našej réžii, ale čo sa stalo v druhom polčase behom 4-5 minút, to by sme najradšej už nikdy nevideli s takýmto súperom. Štyri inkasované góly síce neboli moc dramatizujúce pri vedení o 7 či 8 gólov, ale určite nie sú dobrou vizitkou našej obrany. Ešteže sa v tejto sezóne môžme spoliehať na pomerne vysokú efektivitu v útoku, čoho dôkazom je strelených 18 gólov (strelený gól v priemere každé 2min aj 45 sekúnd). Šimon so Stanom s dobrou spoluprácou potiahnli ofenzívu, čo sa od nich samozrejme očakáva :). Po tomto kole nám patrí 3. miesto strelených gólov vo všetkých súťažiach MUMF v BB :), po tímoch 4. ligy Priechod a Kotalští Orly/Gardena.

V takýchto zápasoch, keď je už rozhodnuté o víťazovi mrzia zranenia, ktorým sa nevyhli Kovo (koniar na stehno) a brankár (nakopnutá píšťala). Ja (Woko) som nastupoval už s natiahnutým stehenným svalom, vďaka ktorému som si zahral možno 10 minút za celý zápas (nemal som vôbec natupovať, bolo to zbytočné siliť) a dohrával som ako brankár (1 inkasovaný gól).

Musím pripomenúť veľkú chybu, ktorá sa stala 2-krát za zápas (2 inkasované góly). Hráči v múre tam sú na to, aby stáli ako múr a nepohli sa!!! Na to sa brankár spolieha a preto si ich postaví tak, aby nemusel zakrytú časť brány vôbec brániť (na malom futbale sa vo väčšine prípadoch nedá obhodiť múr prudkou loptou).

Goly: Václavík 7, Spišiak 6, Skubinčan 2, Baranyai 2, M. Petráň

Nehrali: L. Babušák, P. Petrán, M. Majer

PS: Medzi nami, priznám sa, že si nepamätám veľa zo zápasu, neviem či ma držalo z večera ešte, alebo preto, že som si moc nezahral :))).

Diskusná téma: Salve - TIGERS UNITED 7:18 (1:8)

koment

skubi | 10.10.2010

Koment! Koment! Koment! Koment! Koment! Koment! .. my chceme Koment! :D

<< 1 | 2

Pridať nový príspevok