TIGERS UNITED - Multivitamín 1.FC 8:0 (1:0)

26.05.2012 15:00

Šláger kola - derby zápas, kde sa stretol 1. tím tabuľky s 2., nemal jasného favorita, aj keď výsledok hovorí o niečom inom. Šance sa striedali na obidvoch stranách, ba niekedy aj vyloženejšie na nohách Multivitamínu, no tie zostali nevyužité. Vynikajúci zápas odchytal náš brankár Mišo, ktorý nepustil do brány ani jednu strelu a aj s pomocou konštrukcie brány si udržal čisté konto, fakt neskutočné zákroky :). Taktiež musíme vyzdvihnúť Stana, ktorý sa po zimnej prestávke prebudil minulé kolo (6 gólov v zápase) a tento krát nastrielal slušných 7 gólov, takto ho poznáme :). Keďže sa futbalu zúčastnila aj kamera, bližšie si môžme zápas pozrieť na videu, ktoré je priložené ako kompletné 2 polčasy...

1. polčas (video začalo minútu pred zápasom)

Prvú vážnejšiu šancu mal v čase 1:39 Multivitamín, no strela skončila vedľa brány. V čase 2:06 naša obrovská šanca po Mišovom nakopnutí, no Woko stroskotal na brankárovi a v čase 2:56 znovu Woko v príležitosti, avšak obranne zakročil Žmuro. Ďalšia vypracovaná šanca prišla v čase 7:33, keď Mulťáci pekne zakombinovali, no gólový efekt to neprinieslo. Strelou sa mohol ukázať aj Hríbik, no netrafil loptu ideálne z prvej od Mareka (8:03) a neskôr (8:55) špicom takisto strielal vedľa po teči. Na opačnej strane pohrozil tiež špicom Babjak 9:36. Po narážačke sa z uhla dostal k zakončeniu Fifo z Mulťákov, no Mišo ho vychytal bez problémov (10:20). V čase 10:50 doteraz najväčšia šanca súpera, keď Šipula starší mal trestuhodne veľa priestoru a pri zakončení si pripravil vynikajúcu pozíciu, no Mišo opäť v bráne exceloval a vytlačil loptu na brvno a vzápätí ju lapol do náručia. Po zlej krížnej rozohrávke Woka sa z protiútoku dostal ku strele Babjak, no trafil len nášho brankára (13:26). Prvý gól prišiel v čase 14:27, keď odkopnutej lopty sa zmocnil Paťo, vystrelil, lopta brankárovi vypadla z náručia a Woko pripravil Stanovi loptu pred prázdnu bránu. Ďalšia obrovská šanca Mulťákov prišla v podaní Šipulu staršieho, ktorého opäť skvele vychytal Mišo (15:59). V čase 17:20 sa sám tesne pred brankárom ocitol Bary, no nedokázal využiť krkolomnú šancu. Ďalšia vyložená šanca prišla po pár krátkych nahrávkach (21:58), keď vo finále sa ocitol Šimon sám pred brankárom, no nedokázal ho prekonať. V čase 23:09 sa vyznamenal Mišo po krkolomnej situácii zoči voči útočníkovi a následne opäť po čistej šanci Špiulu st. z tesnej blízkosti. Z protiútoku potom zahrozil Juro. Do polčasu ešte Woko zahodil dobre vyzerajúcu dorážku z uhla (25:32).

2. polčas

Začiatkom 2. polčasu prišla opäť obrovská šanca hostí, keď sa sám pred brankárom ocitol Marek Záhora (0:42), vzápätí na druhej strane pohrozil nebezpečnou strelou Stano (0:51). Ďalšie 2 vynikajúce zákroky Mišo vytiahol v čase 1:27 po rohu. Druhý gól prišiel po akcii, ktorej sa zúčastnila celá štvorka - Skubi, Šimon, Bary, Stano, zakončoval Stano do prázdnej brány (1:53). Vystrelil si aj Juro, keď po nasadení jaslí Žmurovi, vyskúšal spoza obrancu pozornosť Durdiaka v bráne (3:43). Po krátkom útlme hry, prišla veľká šanca pre Erika Šulka, ktorý prekonal aj Miša, avšak trafil len našu tyčku (7:05). Na tretí gól (8:13) nahrával vyhodením Mišo, keď Stano využil únik stredom ihriska a obišiel brankára. Do 3 šancí v krátkom čase sa dostal aj Skubi, no nedokázal prekonať brankára z uhla (13:18, 13:59 a 15:22). V čase 17:29 šikovné rozohratie štandardky, ktoré však nečakal okrem súpera ani Woko, ostalo nevyužité. Štvrtý gól opäť vyhodená lopta od Miša, Stano svojou kľučkou s istotou skóroval (19:05). A znovu - vyhodená lopta Mišom, Stano sa presadil jeden na jedného a nie moc razantné zakončenie skončilo v bráne - 5:0 (20:00). Kto iný, ako Stano dostal prihrávku od Woka (20:35) a nečakane využil svoju kľučku ku skórovaniu na 6:0. Ďalšia obrovská šanca pre Šipulu st., no znovu vynikajúco na dvakrát vykril Mišo (21:36). Nedáš - dostaneš, 25 sekúnd neskôr Skubi posunul pred bránou Stanovi a ten jednoducho poslal loptu do brány popri brankárovi 7:0. Vo veľkej šanci sa pred koncom ocitol ešte Žmuro (24:05) a Marek Záhora trafil hlavou tyčku (24:49). To bolo vyvrcholenie nemohúcnosti a smoly Mulťákov streliť nám gól v tomto zápase. Klinec do rakvy zaklincoval na 8:0 Juro, keď na dva-krát prekonal brankára (25:05).

Góly: Václavík 7, Veselovský

Nehrali: Majer, M. Petráň

Diskusná téma: TIGERS UNITED - Multivitamín 1.FC 8:0 (1:0)

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok